priogrupp


Tre kraftfulla mediekanaler

Priomedia är ett säljbolag som erbjuder medier för företag som vill skapa tillväxt och få fler kunder i Umeå och i Västerbotten. Vi är kunniga, pålästa, intresserade och har alla lång erfarenhet av mediemarknaden, vi har alla minst 15–25 års erfarenhet av de medier som finns tillgängliga på marknaden.

Vi erbjuder tre olika mediekanaler, vilka alla tre är framtidsmedier och växer: gratistidningen Umeå Tidning, Crosspaketets mobil-annonsering och desktop-annonsering och med Google adwords och sökmotoroptimering av hemsidor, dvs SEO och SEM. Priomedia erbjuder de starkaste räckviddsmedierna som finns och som dessutom växer – hör med oss, vi hjälper dig få fler kunder.

GEOGRAFISKA OMRÅDEN
Umeå kommun: Genom gratistidningen Umeå Tidning och Crosspaketet mobilannonsering och/eller via desktoppen på Aftonbladet.se, klart.se, TV.nu, Omni.se och SVD.se kan man nå 9 av 10 Umeåbor per vecka.

Västerbotten: Crosspaketet mobilannonsering och/eller via desktoppen på Aftonbladet.se, klart.se, TV.nu, Omni.se och SVD.se når ut till ca 70 % av invånarna i respektive kommun i hela Västerbotten per vecka.

RÄCKVIDD:
Umeå
Umeå Tidning har 46 000 läsare per vecka i Umeå kommun.*
Crosspaketet, mobilannonsering, når 69 000 Umeåbor per vecka.
Crosspaketet, desktopannonsering, når 57 000 Umeåbor per vecka.

Västerbotten
Crosspaketet, mobilannonsering, når 137 000 av de som bor i Västerbotten per vecka.
Crosspaketet, desktopannonsering, når 110 000 av de som bor i Västerbotten per vecka.

*Källa: Orvesto, helår 2016.
Källa: Orvesto, 2016:3.